button

button 1

button 2

Geitenwollen sokken

op .

(Op 1 foto na zijn alle foto's gemaakt door Sunsationliefhebber/fan Stephanie .. Stephanie bedankt! Naar wij weten draagt Stephanie in het openbaar geen geitenwollensokken)
sunsation3.jpg
Zaterdagochtend 20 juni was het weer zover. Het feestje voor zwevers, hoppers, macrobioten, Groenlinksers, kunstfreubelaars, sandaaldragers, wijnslurpers, vegetariërs, vrouwen die zelf hun brood snijden, intellectuelen en bovenal lieden die zich intellectueel voordoen. Eén keer per jaar komen de denkers en slapelozen van onze stad bij elkaar voor Sunsation, een feestje rond het opkomen van de zon bij het Observatorium Robert Morris. We kunnen weer genieten van onbegrijpelijke gedichten, gesubsidieerde strijkkwartetjes en heel veel wijn. Ook wij zijn ooit voor dag en dauw opgestaan om de koperen ploert in een spleet op te zien komen. Het was vooral een natte nacht met vage lieden die onder invloed van alcoholica interessant liepen te doen. En die zon is opgekomen, alleen zaten er zoals zo vaak wolken voor. Ieder z'n feestje zullen we maar zeggen.
sunsation2.jpg
sunsation4.jpg
sunsation7.jpg

sunsation5.jpg

Reacties   

 
# Kitty 19-06-2009 16:40
Ach... je hebt gelijk dat er veel zogenaamde interessante types rondlopen; vooral de bierconsumptie om 7.30 uur in de ochtend vind ik altijd wat bizar. En een hoog 'geitenwollenso kkengehalte'. Het is wel grappig om e.e.a. mee te maken op je eigen meegebrachte stoeltje met de thermoskan koffie en broodjes. Morgen is Bart Chabot van de partij: als je nog niet wakker was, dan wordt je het wel!
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen