button

button 1

button 2

Ik ben nog niet dood hoor!

op .

ed_luza.jpgPotverdikkie! Vandaag komt ons ter ore dat artiestenboeker, klaverjaskoning, verzorgingshuizenvermaker en gehandicaptenvechter Ed Luza is overleden. Het gekke is dat een redactielid afgelopen zaterdag nog de woorden sprak: "hoe zou het eigenlijk gaan met Luza?"

Zijn overlijden komt ons op deze sombere dinsdag wel even rauw op het dak. Niet dat we behoren tot zijn naaste schare. Een gevleugelde uitspraak van Luza was, wanneer wij hem tegen het lijf liepen: "Ik ben nog niet dood hoor!"

REST IN PEACE!

Reacties   

 
# Kitty 15-01-2009 21:33
En zo gaan we allemaal een keer. Meneer Luza heeft het geluk gehad 86 te mogen worden met z'n verstand nog op een rijtje. Daar mag je dan voor tekenen.
Antwoorden
 
 
# Ronald Berkt 16-01-2009 19:12
Een heel lieve man die altijd voor je klaarstond!

Ik zal hem missen...
Antwoorden
 
 
# Frits 18-01-2009 04:11
Ja, Kitty, we komen vanzelf allemaal zeker een keertje aan de beurt. Jong oud, ziek , gezond !!
alleen ..............j e weet niet wanneer God toeslaat om je te halen uit dit leven.!! Als je ouder wordt_ ik ben bijna 60 !!!!!!!!!! , dit gegeven overkomt mij op 04 mei 2009!!!!_denk je er aan dat het leven maar enorm kort is en dat het zoo voorbij gaat!!! Nu heb ik . pakweg, nog naar 30 jaar te leven. als ik geluk heb 4o !! DUS Ik Tekenh ervoor !! Maar ..........ieder een in de Hele Wereld maken ruzie en ONVREDE. Waarom eigenlijk ??? NEEM EEN VOORBEELD AAN de heer LUZA, Doe Goede dingen in het LEVEN, maak plezier en wees een ZEGEN voor je NAASTE !!!!!! Nu kan het nog, wanneer je op 2 benen op deze Aardkloot rondLOOPT. Lig je eronder, dan kun je niets meer!! Hr LUZA Zaliger, REST IN PEACE en maak het hierboven maar weer gezellig.
Antwoorden
 
 
# yvonne 25-01-2009 01:40
Schrik ervan.....Luza dood!!! jeetje ...dat was zo'n beetje het gezicht van lelystad,...doe de groeten aan theo en rietje* van mij, ouwe lieve praatjesmaker ;-)) rust zacht hoor!!! van hun* dochter yvonne zoon roy en zoon theo

onze deelneming voor de nabestaanden... .
Antwoorden
 
 
# ARIE 25-01-2009 12:47
lekker vegetarisch blijven eten, geen vlees geen vis, lekker gezond, dan word je 90 maar vraag niet wat je gemist hebt.
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen