button

button 1

button 2

Intratuin

op .

(Ingezonden artikel)
europatuin_lelystad
Beste stadgenoten, aangezien ik op deze site veel gezeur vind over diverse middenstanders wil ik ook graag even iets kwijt.

Als iets oudere inwoner van Lelystad ben ik gezegend met een klein tuintje. Maar ook in dat kleine tuintje krioelt het door het natte weer van de afgelopen tijd van de slakken. Ik dus naar de Intratuin. Het meest klantonvriendelijke oord in de stad.

Voor een beetje slakkengif moet je in dat pand eerst kilometers lopen! De vierdaagse is er niets bij! Je wordt werkelijk door de hele winkel geleid. Langs spullen die je helemaal niet nodig hebt. Er zijn geen tussenpaden om even snel bij de kassa te komen! Echt waardeloos!

Nu ben ik nog 50-plusser maar wat als ik 80 ben, een rollator heb en een Geranium wil kopen! Vroeger was alles beter hoor je opa zeggen. Nou inderdaad! Het oude tuincentrum Smits in het Karveel was veel overzichtelijker! Het valt mij nog mee dat ik de kerstafdeling niet ben tegengekomen, het is immers al juli!

Dat wil ik even kwijt!

Herman Pasveer (oudere bewoner van Lelystad)

Reacties   

 
# Ans 19-07-2007 11:48
Als tuinliefhebber ben ik erg blij met deze Intratuin. Ik ben het wel met de schrijver eens dat het verplicht wandelen door de hele winkel soms irritant kan zijn, zeker wanneer je maar één product nodig hebt. Ook is de Intratuin erg duur, maar dat was ook al het geval bij meneer Smits in het Karveel en talloze andere tuincentra.
Antwoorden
 
 
# Jef Westerveld 19-07-2007 16:58
Hahaha, oude mopperkont ;-) Je kan natuurlijk ook via de uitgang langs de kassa's glippen, dan ben je er zo.
Antwoorden
 
 
# Henk 20-07-2007 08:16
Ik heb er maar 3 woorden voor over: HELEMAAL MEE EENS en op die kerstmarkt moeten we nog 1 maand wachten.

Effe serieus. De intratuin is een aanwinst. Vooral leuk als je een het winkelen bent. Voor iemand met alleen slakkenprobleme n is het inderdaad de avondvierdaagse
Antwoorden
 
 
# Johan 20-07-2007 22:40
De winkel is zo groot dat je altijd automatisch thuis komt met veel meer dan je werkelijk nodig had.
Dit is bijna geen tuin winkel meer. Nog even en je kan daar ook nog brood, vlees en meer van dat kopen.
Antwoorden
 
 
# anno 24-07-2007 08:00
op het karveel moesten mensen mopperen omdat het te klein was en geen parkeerruimte en nu moeten mensen hier weer om mopperen omdat het te groot is. het is ook nooit goed! mensen... ieder kan gaan en staan waar hij wil, ga dan lekker naar een klein winkeltje of zo.... niet zo zeuren allemaal. wat betreft die kerst... ha...ha... blijkbaar zijn er net als ik vele mensen die dan toch ook al stiekem een kerstbal of zo kopen... zo werkt het in het bedrijfsleven.. .en voor die oude mopperkont.... er bestaan ook rolstoelen daar die te huur zijn... hi ... hi....
Antwoorden
 
 
# Kitty 24-07-2007 14:12
Waar gaat dit over! Het hebben van een tuin is een luxeprobleem; je kunt e.e.a. ook op natuurlijke wijze doen en dan hoef je helemaal niet naar een tuincentrum en daar bovendien nog gif kopen ook...

ga gewoon naar de supermarkt en koop het goedkoopste pils en doe dit in een potje. Zul je zien hoe vlot je van je slakkenprobleem afbent. Nog een milieuvriendeli jke tip (omdat ik niet de beroerdste ben): maak je tuin egelvriendelijk ... Egels zijn slakkeneters!

En niet zo zitten zeuren... Wees verdomme blij dat je in een land woont waar je gewoon naar een tuincentrum kunt gaan zonder bang te zijn voor je leven.
Antwoorden
 
 
# diesel 26-11-2007 14:58
jullie moeten nog blij zijn met zo een intratuin ben je nog in beweging ook duz niet zeuren mijn oma van 90 komt er ook die loopt nog en die vindt het leuk ze ken er uren in blijven maar mensen die lui zijn net als deze brief schrijver die is aardig lui mijn oma is 90 en die doet het beten dan een 50 er duz niet zo zeuren mijn oma mag pas zeuren en je komt altijd weer wat leuks tegen en al die dieren en een avond vierdaagse is elke dag 5 a 10 kilometer lopen en de intratuin is niet zo lang ik heb nog wel grotere intratuinen gezien daar loop je echt wel zekker 3 uur in voor dat je bij de kassa bent
Antwoorden
 
 
# Kim 22-12-2007 22:44
Denkt u dat het doel van Intratuin is dat iedereen maar 1 ding koopt; NEE NATUURLIJK NIET! En geef ze eens ongelijk! Wees blij dat we zo'n groot tuincentrum hebben waar alles te verkrijgen is ipv dat je stad en land moet afzoeken voor dat ene plantje of gif in uw geval!
Vriendelijke groet, Kim
Antwoorden
 
 
# willem 23-12-2007 18:04
kim weet alles heel goed
Antwoorden
 
 
# Kim 27-12-2007 17:21
En wat wil je hiermee zeggen????
Antwoorden
 
 
# miep 27-12-2007 21:57
ik ben het wel met kim eens ze doen het gewoon om veel te kopen en ja ik vind het persoonlijk gewoon een leuke winkel je hebt er alles dus je hoeft niet 30.000 winkels bij langs voordat je eindelijk dat hebt wat je eigenlijk wou hebben.
Antwoorden
 
 
# willem 29-12-2007 18:31
beste kim ik ken je niet,maar als ik je stukjes lees vind ik gewoon dat je van veel zaken heel veel afweet!!!!!!!!!
Antwoorden
 
 
# wolf 28-07-2008 21:14
Ik vind Intratuin een van de beter winkels.
Het is een van de weinige winkels waar ik op mijn gemak doorkuier.
Zelfs al koop ik er niets, is de klantvriendelij kheid nog een 10 waard.

Het enige nadeel is idd: dat je niet stiekum ergens door kan steken.
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen