button

button 1

button 2

Italian Lounge

op .

italian_lounge_large
Lelystad kent enkele bekende Nederlanders. De bekendste en ook metteen degene met de grootste lap grond van de stad is onze Aaron Winter. Aaron is een aardige jongen en hij kon een aardig potje voetballen. Veel bekende Nederlanders met een beetje geld storten zich na hun carriere in de mode of horeca. Aaron storte zich op Italiaans eten want dat vindt ie lekker.

De Italian Lounge van Winter is te vinden in Bataviastad. Het restaurant ziet er van binnen en buiten leuk uit maar daar blijft het bij. In de echte Italiaanse keuken proef je de passie voor het koken. De tent van Winter wordt gerund door degelijke koks.... maar daar is ook alles mee gezegd.

Wij geven deze tent een 6 voor de moeite. Het had een 7 kunnen zijn als wij tijdens één van "vele" warme dagen van het jaar niet waren geplaagd door honderden vliegen die ons verblijf in dit restaurant tot een ware hel maakten. Zelfs Rentokil zou er van schrikken!

Wil je echt goed Italiaans eten dat adviseren wij Da Sergio in Almere Haven. Daar is alles vers en het personeel Italiaans. No Nonsens. Good Food!

Sorry Aaron!

Reacties   

 
# Johan 12-07-2007 23:50
Daar een keer wat zitten eten..... is ook direct de laatste keer geweest.
Als dat Italiaans is? Wat heb ik dan in Italie gegeten?
Het was gewoon niet te pruimen!
Nee, snel voorbij lopen en lekker naar een ander restaurant. Misschien eens Da Sergio proberen.
Mijn cijfer voor De Italian Lounge = 2
Aaron ga lekker voetballen!
Antwoorden
 
 
# Jefland 16-07-2007 10:58
Nu is Batavia-stad niet echt een plek waar ik lekker zou gaan eten hoor. Ik heb dus nog nooit bij Aaron gegeten maar als ik dit zo lees hoef ik het ook nooit te doen ook!
Antwoorden
 
 
# Wilma 10-08-2007 13:58
Van schoonmaken hebben ze daar ook nog nooit gehoord. Personeel vaak overspannen door drukte, maar wel vriendelijk. Omdat Batavia veel te maken heeft met bezoekers die voor het eerst komen, zal er structureel niets veranderen, omdat het toch wel loopt.........
Antwoorden
 
 
# Weegman 21-10-2007 22:44
sOw... das lekker aardig allemaal... start lekker eerst je eigen restaurant en lever dan eens lekker commentaar op een ander " meer variatie in de nederlandse keuken"!!!
Antwoorden
 
 
# Fiona 12-05-2008 18:50
Wij hebben ook geen goede ervaringen. We werden vorig jaar om 20.30 uur (!!!!) weggekeken. De kaarsjes bij alle tafels om ons heen werden uitgeblazen en het personeel stond te smoezen. BAH! Het eten was verre van Italiaans en de sfeer was tien keer niets. Nooit meer Italian Lounge voor ons! Zonde van de locatie en van het geld (van ons :-))

Cijfer: 2 (omdat het mooi gelegen is)
Antwoorden
 
 
# Jette 24-08-2009 15:53
Ik ben het volledig eens met de negatieve kritiek van anderen. Normaal gesproken neem ik niet de moeite om een reactie te geven op dit soort sites, maar dit was zo slecht dat ik de mensheid bijna zou willen behoeden! Ik heb werkelijk nog nooit zulk slecht voedsel in een restaurant gegeten. Het was niet vers, erg vet en liefdeloos in elkaar gezet. Ik begrijp dat het runnen van een restaurant in deze tijden lastig kan zijn. Maar ik zat daar op een avond dat er slechts 5 mensen een tafeltje bezet hielden, alle tijd in de keuken zou je denken?
Het personeel was chagerijnig, nam niet de moeite om je kritiek in ontvangst te nemen en zat af en toe buiten te roken! Getver, met diezelfde nicotinevingers word dan je salade bezorgd.
Italiaans zou ik het eten zeker niet noemen, iedere Italiaan zou met recht kwaad worden. Ik weet zeker dat een gemiddelde student een betere pasta kan bereiden!
Antwoorden
 
 
# Peter 27-09-2009 15:10
In tegenstelling tot alle anderen heb ik er gisteren meet veel plezier gegeten en ik ben zeker van plan er vaker heen te gaan! Naast dat het restaurant (wat trouwens niet ALLEEN van aron winter is) er prachtig uit ziet, is ook het eten voortreffelijk!
Mijn cijfer voor Italian Lounge: 8,9
Antwoorden
 
 
# jack 05-01-2010 08:41
ik weet niet wat jullie lopen de bakkelen maar ik was daar laast emt een heel groot feest alles zach er keurig uit natuurlijk er waren dingen waar van je zecht owke dat kan gedaan worden maar dat kan ook in jullie huis hoor

en als julie de helemaal zwaar aan het werk zijn geweest dan worden jullie ook wel een betje moe want die mensen daar die starten wel 08:00 in de ochtend tot een uurtje of 8 weer dus ik zou daar ook wel meo van worden om half 9

gr jackie
Antwoorden
 
 
# Roderick 11-02-2010 09:00
We zijn zaterdag voor de derde x bij italian lounge geweest,hebben weer prima gegeten.
Onze ervaringing zijn wel goed te noemen,kaart is vernieuwd,er er was een gezellige sfeer
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen