button

button 1

button 2

Pinnen

op .

giromaat_lelystad
Er zijn van die hoeken en gaten in de stad. Daar kom je alleen met daglicht. Dit is ook zo'n plek. Om flappen te tappen neem ik handschoenen mee. In avonduren wordt het apparaat gebruikt als urinoir, spuugplek of ingesmeerd met mayonaise. Onbegrijpelijk dat de Postbank of uhhhh...... ING deze machine in een dergelijke staat aan ons Lelystadters durft voor te schotelen. Waar oh waar is dit apparaat te vinden????? Raad mee! Volgende week de oplossing.

Reacties   

 
# Els 25-05-2007 22:45
Het station?
Antwoorden
 
 
# justin ehm hotel lelystad 26-05-2007 15:34
station en wat is de prijs
Antwoorden
 
 
# Carla 27-05-2007 21:12
Heb ik het goed? Is dit de pinautomaat bij het station? Wat smerig......... .maar ik weet er zo nog een paar .............. inderdaad: goed je handen wassen als je thuis komt of dat reuze idee: handschoenen aan bij het pinnen.
Maar nu we het toch over het station hebben: de TREINVERBINDING EN vanaf Lelystad: een ramp. WAAROM moeten wij Lelystwedelinge n in Almere overstappen om via 't Gooi (de zo duur aangelegde "Gooiboog") naar Utrecht te gaan en op de terugweg bij het overstappen maar liefst bijna twintig minuten wachten in Almere op de verbinding naar Lelystad??!! Ook als we via Weesp reizen kost het ons een fiks aantal minuten voordat we de trein van daar naar Utrecht kunnen pakken..
De sneltrein van Lelystad naar A'dam CS is na acht uur 's avonds een boemel geworden van hebikjoudaar! Wel fijn voor de Almeerders want die kunnen bij het station van hun keuze uitstappen en de Lelystadters doen er veel langer over om thuis te komen.
Waarom hebben wij in Lelystad trouwens maar één station?!! DOE er eens iets aan gemeente Lelystad - nog een station in Lelystad a.u.b. met een GROTE parkeerplaats voor dagparkeerders.

Antwoorden
 
 
# jan 28-05-2007 17:01
poststraat met de mayo van de Gabo.
Antwoorden
 
 
# Mijn Lelystad 31-05-2007 16:40
De oplossing is geraden door Jan. Het is inderdaad de flappentapper in de Poststraat.
Antwoorden
 
 
# Mijn Lelystad 31-05-2007 23:58
De postbank heeft inmiddels gereageerd. Wij zijn benieuwd

Wij hebben uw opmerkingen over het vieze geldautomaat inmiddels gemeld bij de verantwoordelij ke afdeling. Wij gaan ervan uit dat het automaat binnen afzienbare tijd wordt gereinigd.

Met vriendelijke groet,
Postbank N.V.

Mw. drs. I.M. van der Wal
Hoofd E-commerce en E-mail
Antwoorden
 
 
# yo 25-09-2007 09:28
De postbank is de laatste jaren zo wie zo erg achteruit gegaan ,er is onderhand maar 1 postkantoor in lelystad . al de kleinere zijn weg.
Je staat uren te wachten.
Nou hebben ze bedacht dat zakelijke klanten een pasje hebben en dan bij de zakelijke balie voormogen.
Ik begrijp dat dit sheve ogen zet.
Maar als je als winkelier geld moet storten elke dag en een half uur in werk tijd in de rij staat verdien je niks.
Maar als je dan ook nog door de beteffende loket medewerker onbeschoft behandelt wordt omdat hij het er niet mee eens is met deze gang van zaken.
Somige veranderingen zijn geen verbeteringen geef onze kleine agent schappen terug vinden de ouderen ook fijn.
Dan word je te minste normaal geholpen.
Antwoorden
 
 
# Monica 25-09-2007 10:54
Ik woon al een jaar of 6 niet meer in Lelystad, maar ik weet wel, dat deze automaat toen al, er zo goor uit zag. En nu nog steeds blijkt.
Toen ik de foto zag, wist ik meteen over welke automaat het ging.
Vies hoor!
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen