button

button 1

button 2

Patatje Mayo

op .

dscf3559_medium

Bij het zien van deze snackbar en die vreetschuur aan de A6 raak ik altijd in de war. Die langs de A6 heet Hajee... deze in de Gordiaan HJ. Volgens mij niet dezelfde eigenaar maar wie het weet mag het mij vertellen.

 

Al sinds m'n brugperiode kom ik in de Gordiaan. Deze snackbar kende ooit een voorganger bij De Boer supermarkt. Het was binnen niet echt een frisse bedoening. Achter de balie stond een norse dame met haar waar je een kroketje in kon bakken.

 

Toen kwam HJ, een frisse zaak met vers vet en een zeer snelle bediening. Volgens mij is het een familiebedrijf. De man met de snor (vader) zie je zelden (wat doet ie toch de hele dag?). Moeder kijkt altijd serieus. De jongens achter de balie beschouw ik dan maar als de bedrijfsopvolgers. Al jaren staan ze dag in dag uit patat te bakken.

 

De familie gaat ook met de tijd mee. Sinds enkele jaren heeft de familie lunchroom De Heerlijkheid overgenomen. Dat was ook wel nodig want de heerlijkheid was niet meer zo heerlijk als vroeger. De eigenaar had er geen zin meer in. Dat merk je altijd als eerste aan het interieur. Zodra dat er smoezelig uit begint te zien dan is dat het begin van het einde.

 

Enfin... tegenwoordig heet deze tent dus HJ Family restaurant. Ik heb er 1 keer gegeten en toen had ik het ook wel gehad. Het lag niet aan de patat maar aan de Mayo. Er was niets mis met de smaak maar in deze moderne tijden komt de mayo niet uit een spuitmond maar krijg je deze in een kupje. Voor mij was 1 kupje niet genoeg dus vroeg ik er nog 1. Dat is dan vijftig eurocent sprak de snackbardame. VIJFTIG EUROCENT voor een beetje mayonaise. Ik begon vanbinnen te koken en besloot met een briefje van 20 Euro te betalen. Daar werd het personeelslid niet gelukkig van. Het is de laatste keer dat ik hier een patatje heb gegeten. Zo zie je maar... als ondernemer kun je om de kleinste dingen je klanten kwijtraken...

 

 Logo HJ Family Restaurant Lelystad

Reacties   

 
# jan 05-12-2006 22:48
je kan maar op 2 manieren rijk worden in nederland legaal stelen en over de rug van een ander geld verdienen, kijk maar naar de familie vd Valk.
wel belasting inhouden bij je personeel maar dit niet afdragen.
en uiteindelijk weg komen met 2 miljoen boete terwijl ze in een bureau lade 5 miljoen zwartgeld vonden, die vd valkies lachen nu nog .

en die hj opknopen die oplichter.
Antwoorden
 
 
# Marcel 27-02-2007 16:43
Die op de A6 is van fam. de Jager. In de Gordiaan is inderdaad een andere eigenaar. Deze verkoopt ook Porsches op industrieterrei n Noordersluis.
Antwoorden
 
 
# Aawaggeteomnen 06-08-2018 21:34
Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-mastercard/
Antwoorden
 
 
# AUnerntrutraft 23-09-2018 20:49
Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-50-ml/
Antwoorden
 
 
# AUnerntrutraft 08-10-2018 11:57
Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-naturel-online/
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen