button

button 1

button 2

Utopolis Lelystad bloed dood

op .

Nu hebben wij, als echt filmliefhebbers, vaker geschreven over onze dorpsbioscoop en onze zorgen daarover. Deze week kregen wij een mailtje waaruit duidelijk blijkt dat onze bioscoop langzaam maar zeker doodbloed. Dit allemaal met als excuus dat er ooit een nieuwe bioscoop zal verrijzen, maar dit is volgens ons geen excuus. Wanneer je bijna tien Euro neerlegt voor een avondje film dan mag je een ongestoord avondje verwachten. Om de klant achteraf af te poeieren met een tegoedbon is, vooral als je al vantevoren weet dat je niet kunt bieden wat de klant verwacht gewoon de boel doelbewust belazeren.

Zie hieronder de ervaring van een Lelystadse bioscoopklant:

In de Lelystadse Utopolis bezocht ik met mij vrouw de film Terug naar de Kust. De film draaide in zaal 3. De gehele voorstelling wat het beeld teveel naar links verschoven. Volgens de dame aan de kassa is er naar gekeken door de technische dienst, maar er wordt omwille van de kosten niet meer gepareerd. Immers er komt een nieuwe bioscoop in Lelystad.
 
Gaat het in zaal 3 om het beeld, dat niet op orde is, in zaal 1 is de geluidsweergave niet oké zo bleek ook weer bij This is it, de afscheidsfilm van Michael jackson. Een film waar het toch in het bijzonder draait om goed geluid. Niets van dit alles. Het geluid rammelt aan alle kanten. Meld je dat na afloop aan de kassa dan is de klacht bekend en kun je zo een bewijs krijgen om dezelfde film opnieuw te bekijken. Of het geluid dan beter is, valt te "bezien". Aanschouw het met eigen oren!
 
Als echte filmliefhebber ga ik nu dus naar Almere, om daar dezelfde kassa van dezelfde bioscoop te spekken. Hoezo een bedrijf dat zichzelf beconcureerd?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen