button

button 1

button 2

Van de pot gerukt

op .

(ingezonden)

We hebben een vogelkooi en een oude wc-pot, en daar willen we van af. Nu zijn wij de jongste niet meer dus wat doe je dan? Je belt Flevocollect, maar de dame die wij aan de lijn krijgen verzekert ons dat een wc-pot wordt beschouwd als bouwafval en voor bouwafval moet je een container huren. Een container huren voor een toilet? Een toilet bouwafval? Ik ben het er niet mee eens en vertel de dame op vriendelijke doch dringende toon dat ik het vreemd vind dat een toilet wordt beschouwd als bouwafval. We moeten maar eens bellen met de gemeente want daar zijn ze verantwoordelijk voor deze regels vertelt deze dame mij met zelfverzekerde stem.

Ik gebeld met de gemeente, waar het ambtelijk apparaat na veel wikken en wegen tot de conclusie komt dat ik moet zijn bij het service meldpunt. Daar krijg ik Ina aan de lijn die mij verzekert dat een toilet gewoon door Flevocollect opgehaald moet worden want een toilet is geen bouwafval.

Ik hang weer aan de lijn bij Flevocollect, maar mijn telefoontje naar het service meldpunt is voor niets geweest. De dame bij Flevocollect is nog steeds overtuigd van haar gelijk en vertelt dat ze in het gemeentehuis wel vaker wat zaken verzinnen die niet waar zijn. Er kan wel een afspraak gemaakt worden voor het afhalen van de vogelkooi. 

Hoezo van het kastje naar de muur?

Onze buurman heeft de wc-pot aan diggels geslagen en het geval ligt nu in duizend stukjes in onze grijze container.  Opgelost.

Reacties   

 
# Kitty 04-11-2008 17:47
de bureaucratie ten top... Ze had er ook nog een " mooi " tuinornament van kunnen maken ;-)
Antwoorden
 
 
# wolf 18-11-2008 19:33
Lol Kitty
Antwoorden
 
 
# Oscar Zijlstra 29-12-2008 21:14
Ja, alles wat in de grijze container kan wordt meegenomen (mits het niet te zwaar is, maar dan gewoon in gedeeltes). Mijn oude keukenkastjes waren ook bouwafval, misschien wel terecht. Maar even de zaag erdoor en het past keurig in twee ladingen in je grijze container die van de buurman. Met zijn toestemming uiteraard.
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen