button

button 1

button 2

Doe het zelf

op .

doe_land
 Voor wie met twee linkerhanden is geboren is de Gamma of Praxis een hel. Je zou deze instellingen het beste kunnen beschrijven als een groot doolhof. Zonder begeleiding kom je er niet uit. Het personeel is wel aanwezig, maar door de oppervlakte van deze doe het zelf markten ben je letterlijk op jezelf aangewezen. Bij de verfmengmachine is het helemaal behelpen. Voor assistentie moet je eerst naar de klantenservice (30 meter lopen). Nooit is iemand op het idee gekomen om een belletje op de balie te plaatsen. De grootste ellende is het schap met schroeven en moertjes. Voor ons is een schilderijtje ophangen een hele gebeurtenis. Wat voor schroef heb je daar in hemelsnaam voor nodig|? Bij de Gamma en Praxis durven wij daar geen informatie over in te winnen.

Anders is dat bij het schattige winkeltje op de foto. Doe Land in de Kempenaar is een hemel voor mensen met linkerhanden. De winkel is overzichtelijk en een medewerker is altijd binnen handbereik. Zelfs voor twee schroeven lopen ze met je mee. Laatst hebben wij een mooie wc-bril aangeschaft. Onze laatste aanwinst is een zeephouder voor de douche. Bij Praxis en Gamma te krijgen voor minimaal 62 Eurie. Bij dit bouwmarktje slechts 16 Euro! Wat is ie mooi en wat hangt ie goed!
zeephouder

Reacties   

 
# Carla 16-06-2007 18:29
Helermaal mee eens!!!!!!!!!!! !!!!!!
Antwoorden
 
 
# Kitty 22-06-2007 20:27
Mwah... die bouwmarkt is vrij reteduur met z'n hout! Ik heb onlangs bij de Praxis een prachtig uitgebreid doucherekje, met haak, zodat ik hem aan de cabine kan hangen, gekocht... Ideaal... 12,50
Antwoorden
 
 
# peter 31-03-2011 15:48
ja jammer,
praxis is rete duur en bij de praxis en gamma werken alleen maar huisvrouwen (lekker goedkoop)
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen