button

button 1

button 2

Agora en film: De eerste ervaring

op .

agora film lelystadDe Agora Lelystad als bioscoop. De eerste ervaring is gematigd positief. Niets te klagen over beeld en geluid. Het filmaanbod is matig maar daar wordt aan gewerkt als we het personeel mogen geloven. Alleen de tribune en de stoelen... dat zijn dikke minpunten. In ons geval de van Wijnen zaal. De stoelen zijn ok maar totaal geen beenruimte en nog erger, de kijkhoek naar het scherm is niet bioscoopwa...ardig. Je kijkt naar beneden ipv recht voor je uit, zoals in een echte bioscoop. Ambiance is al een dikke plus in de Agora. Alleen al de koffie is tien keer beter dan die in de oude bioscoop. Het personeel is duidelijk nog niet gewend aan het "gewone" filmvolk maar vriendelijk. Lelystad heeft gelukkig een nieuwe filmlocatie maar dat wil niet zeggen dat er geen bioscoop moet komen!

Reacties   

 
# leonne 20-01-2013 20:36
Vanmiddag naar life of pi geweest..In de SCARLET zaal.film ,stoel en koffie helemaal prima.Groot minpunt vind ik dat je .50 euroct. betaald per kaartje per reservering .
Antwoorden
 
 
# Lelystad filmpie 23-01-2013 09:01
Voor sw volgende films moeten we toch echt naar Almere :cry: Zero Dark Thirty, The Impossible, Gangster Squad, Jack Reacher. benieuwd of Verliefd op Ibiza gaat draaien. Triest.
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen